top of page
DJI_0472.jpg

Om oss

Efter att under hela 2010-talet ha verkat inom olika delar av fastighetsbranschen, startade tre goda vänner upp detta bolag tillsammans under hösten 2020.

 

En utmanande marknad i kombination med att vi befunnit oss i olika skeden av livet har därefter mynnat ut i att jag numera driver bolaget vidare på egen hand. John och Samuel - Stort tack för dessa värdefulla och utvecklande år tillsammans!

 

Vi brinner för att hjälpa människor och verksamheter, samtidigt som vi har en lång erfarenhet av fastigheter, försäljning och affärer. Som personer får vi ofta uppskattning för att vara lyhörda, trygga, drivna och enkla att arbeta med. Dessa egenskaper och erfarenheter sammantaget gör att vi känner oss som hemma i rollen som fastighetskonsulter, vilket tog sin form i företaget Realtum.

​​

Realtum erbjuder tjänster inom uthyrning, transaktion, lokalsökning och rådgivning kring kommersiella fastigheter och lokaler. Vi arbetar främst inom segmenten logistik, lager, industri, handel och kontor med huvudfokus på logistik- och verksamhetsområden runt Stockholm och Mälardalen.

 

I vårt arbete utgår vi alltid från varje kunds behov med målsättningen att skapa långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer för alla inblandade parter. Vi hjälper både fastighetsägare, investerare, byggherrar och hyresgäster.

Hör gärna av er om ni har behov av våra tjänster eller bara vill diskutera några funderingar med oss.

bottom of page