top of page
Realtum-fastighetspartner-uthyrning-tran

Om oss

Under hela 2010-talet har vi verkat inom olika delar av fastighetsbranschen, tills vi under 2020 beslöt oss för att starta ett gemensamt bolag inom den gren som vi trivs allra bäst i.


Vi brinner för att hjälpa människor och verksamheter, samtidigt som vi har en lång erfarenhet av fastigheter, försäljning och affärer. Som personer får vi ofta uppskattning för att vara lyhörda, trygga, driftiga och enkla att arbeta med. Dessa egenskaper och erfarenheter sammantaget gör att vi känner oss som hemma i rollen som fastighetskonsulter, vilket tog sin form i vårt företag Realtum.

​​

Realtum erbjuder tjänster inom uthyrning, transaktion, lokalsökning och rådgivning kring kommersiella fastigheter och lokaler, men kan även hjälpa till med exempelvis fastighetsutveckling och projektledning. Vi arbetar främst inom segmenten logistik, lager, industri, handel och kontor med huvudfokus på logistik- och verksamhetsområden runt Stockholm och Mälardalen.


I vårt arbete utgår vi alltid från varje kunds behov med målsättningen att skapa långsiktiga kundrelationer och lönsamma affärer för alla inblandade parter. Vi hjälper både fastighetsägare, investerare, byggherrar och hyresgäster.

Hör gärna av er om ni har behov av våra tjänster eller bara vill diskutera några funderingar med oss.

Om oss: Om
bottom of page